Човни, помпи і генератори: Київщина відправляє другу партію допомоги до Херсонщини

Човни, помпи і генератори: Київщина відправляє другу партію допомоги до Херсонщини

Фото
Укрінформ
Київщина відправляє другу партію допомоги до Херсонщини, яка потерпає від підтоплення внаслідок підриву російськими окупантами дамби Каховської ГЕС.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Київської обласної військової одміністрації, передає Укрінформ. 

“Відправляємо другу партію допомоги з Київщини до Херсонщини. Громади області продовжують оперативно збирати найнеобхідніші речі для мешканців, які постраждали внаслідок цинічного терористичного акту росії”, - йдеться в повідомленні.

Цього разу Київщина відправить: 3 човни, 400 л палива, 15 тонн питної води, 3 помпи для відкачування води, 3 генератори, засоби гігієни, медичні препарати, 1,5 тонни корму для тварин, 4 тонни продуктів харчування, матраци, подушки, одяг.

Збір допомоги триває.

“Воєнні злочинці, які зруйнували греблю Каховської ГЕС, досі не зрозуміли, що єдність і прагнення українців до перемоги не зруйнувати. Це важке випробування, але разом ми впораємося!” - наголосили у КОВА.

Читайте також: Київ відправляє додаткову партію допомоги у Херсон та на Дніпропетровщину - Кличко

Як повідомляв Укрінформ, уночі 6 червня російська армія підірвала греблю Каховської ГЕС. На Херсонщині тривають рятувальні роботи та заходи з евакуації населення з місць затоплення. Особливо складна ситуація - на тимчасово окупованих територіях, де російські загарбники залишили людей без жодної допомоги.

Київщина вже підготувала 3 тисячі місць для компактного проживання людей, які опинилися на затоплених територіях. З питаннями щодо розселення можна звертатися за телефоном: (099) 510 72 12.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-