Зеленський у Херсоні відвідав пункт евакуації

Зеленський у Херсоні відвідав пункт евакуації

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у межах робочої поїздки до Херсонської області відвідав пункт евакуації жителів, які постраждали від затоплення, спричиненого підривом конструкцій Каховської ГЕС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Президента.

Пункт розгорнутий на базі одного з медичних закладів Херсона. Тут люди можуть пройти обстеження й отримати відповідне лікування.

Главі держави доповіли, що громадяни забезпечені харчуванням.

Читайте також: Зеленський відвідав у Херсоні переправу, де ведеться евакуація людей

Зеленський поспілкувався з людьми та поцікавився станом їхнього здоров’я.

"Ви зараз проходите через це важке випробування. Ми допоможемо, і все, що треба відновити, відбудуємо. Дякую вам і бажаю здоров’я", – сказав він.

Зеленський у Херсоні відвідав пункт евакуації / Фото: ОПУ

Зеленський відзначив важливість розв’язання проблем, з якими стикається лікарня, і висловив подяку персоналу медзакладу.

Читайте також: Зеленський перебуває з робочою поїздкою на Херсонщині

"Хочу подякувати вам усім за важливу роботу, яку ви виконуєте навіть під обстрілами. Ви героїчні люди", – наголосив Президент.

Глава держави у Херсоні також відвідав одну з точок евакуації населення з підтоплених територій. Президент оглянув техніку, яка використовується для евакуаційних заходів, і безпосередньо ознайомився з роботою рятувальників і волонтерів.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський на нараді щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої руйнуванням греблі Каховської ГЕС, дав доручення щодо справедливого підрахунку збитків і виділення коштів для компенсацій жителям, які постраждали внаслідок катастрофи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-