На Київщині через атаку пошкоджені гуртожиток і поліклініка, з пологового евакуювали людей

На Київщині через атаку пошкоджені гуртожиток і поліклініка, з пологового евакуювали людей

Фото
Укрінформ
У Київській області внаслідок ворожого удару пошкоджено гуртожиток, поліклініку, з пологового будинку евакуювали пацієнтів і пенсонал.

Як передає Укрінформ, про це керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив у Телеграмі. 

За його словами, внаслідок удару в одному із районів області пошкоджено приміщення поліклініки. 

"Уламки ракети виявили також неподалік пологового будинку. Екстрені служби провели евакуацію пацієнтів та персоналу від місця падіння. Постраждалі відсутні", - зазначив Нєбитов.

У даному населеному пункті через ворожі обстріли також пошкоджено приватні будинки та гаражні приміщення, додав він. 

Він закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги, проходити в укриття.

Читайте також: Атака на Київ: уламки впали на дах приватної будівлі у Дніпровському районі

Як також повідомив Нєбитов, "внаслідок ворожого удару пошкоджено гуртожиток та понад 20 автомобілів в одному із районів області". 

Сталось також займання одного із торговельних об’єктів. Пожежу своєчасно ліквідували. Потерпілі відсутні, підкреслив він.

Як наголосив очільник поліції Київщини, "в разі виявлення уламків ракет чи дронів, не чіпайте вибухонебезпечні предмети руками та повідомте екстрені служби".

Як додав голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко у Фейсбуці, у кількох громадах внаслідок падіння уламків збитих цілей пошкоджені кілька обʼєктів - багатоквартирний будинок, вісім приватних будинків, офісні будівлі та магазин.

Він підкреслив, що завдяки вдалій роботі ППО прильотів на території області не зафіксовано, постраждалих немає. Крім того, відомо про пошкодження кількох гаражів та 27 приватних автомобілів.

У результаті нічної атаки також постраждали лінії електромереж. Займання лісової та трав’яної підстилки ліквідовані.

“Все, що ворог намагається знищити, ми відновимо. Власникам пошкоджених будинків та квартир буде надана вся необхідна допомога”, - наголосив Кравченко.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 6 червня росіяни завдали удару по Україні крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555. Усі 35 російських ракет знищила ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-