Із-під завалів будинку на Дніпропетровщині за ніч врятували чотирьох людей

Із-під завалів будинку на Дніпропетровщині за ніч врятували чотирьох людей

Фото, відео
Укрінформ
Унаслідок обстрілу росіянами Підгородненської громади на Дніпропетровщині пошкоджені 10 будинків, постраждали 22 людини, з них 5 — діти. Врятовано трьох чоловіків та жінку.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграміповідомляє пресслужба МВС.

«Підрозділи ДСНС локалізували займання та почали роботи з розбору завалів, під якими перебували дорослі та діти. Вночі рятувальники врятували чотирьох людей, трьох чоловіків та жінку. На жаль,з-під завалів дістали тіло дворічної дівчинки, яку вбила російська ракета. Загалом постраждали 22 людини, з них 5 — діти», - йдеться в повідомленні.

Росіяни поцілили ракетою у будинок на Дніпропетровщині / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

Як зазначається, внаслідок обстрілу пошкоджені й 10 приватних будинків, авто, магазин, газопроводи. Також була пошкоджена будівля пожежно-рятувального підрозділу, який знаходиться неподалік місця влучання ворожої ракети. На місці працює поліція, яка документує воєнний злочин.

Читайте також: Російська армія вбила в Україні вже 485 дітей, ще 1005 поранила

За інформацією пресслужби, поблизу місця вибуху, за адресою м. Підгороднє, вулиця Партизанська 62, поліція розгорнула пункт звернень громадян.

Раніше повідомлялось, що ввечері росіяни обстріляли Дніпропетровщину, в результаті чого був пошкоджений двоповерховий житловий будинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-