Україна працює над експортом цифрових рішень до країн Латинської Америки та Африки - Зеленський

Україна працює над експортом цифрових рішень до країн Латинської Америки та Африки - Зеленський

Укрінформ
Україна працює над експортом цифрових рішень не лише до європейських країн, а й до країн Латинської Америки та Африки.

Як передає Укрінформ, про це під час відеозвернення заявив Президент України Володимир Зеленський.

Відео: Офіс Президента

«Ми розвиваємо нашу співпрацю з Естонією й експортом рішень – наших цифрових рішень. Раніше саме з Естонії українці брали приклад у розвитку цифрових рішень. А зараз ми вийшли на такий рівень, коли вже на базі нашої української «Дії» буде створено державний застосунок в Естонії. Те, що зручно й корисно для мільйонів українців, очевидно буде зручним і корисним для інших народів. І це ще один компонент нашого лідерства, українського лідерства. Ми обговорили з паном Президентом Естонії подальшу співпрацю, зокрема в цифровізації», - заявив Зеленський.

Читайте також: Розмінування та оборонні підприємства: Зеленський розповів, про що домовився з президентом Естонії

Глава держави також відзначив, що застосунок «Дія» допоможе розвинути державні сервіси не лише у європейських країнах, а також у Латинській Америці та Африці.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський зустрівся в Києві з Президентом Естонії Аларом Карісом. Раніше повідомлялось, що військова допомога, яку Естонія надала Україні з початку повномасштабного вторгнення росії, становить близько 400 мільйонів євро, що перевищує одну третину річного оборонного бюджету країни.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-