Війська РФ за добу обстріляли три райони Харківщини, є поранений

Війська РФ за добу обстріляли три райони Харківщини, є поранений

Укрінформ
Війська РФ минулої доби, 30 травня, обстріляли населені пункти Харківського, Чугуївського і Куп'янського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Минулої доби ударів по м. Харків не зафіксовано. Ворог продовжував обстрілювати цивільну інфраструктуру та мирне населення Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області”, - зазначив він.

За словами Синєгубова, внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджено будівлі, виникли пожежі. Поранення зазнав 72-річний чоловік.

Крім того, по смт Ківшарівка Куп'янського району росіяни завдали чергового удару двома керованими авіабомбами. Зафіксовано влучання в землю. Вибито вікна у будівлі освітнього закладу. Масштабних руйнувань та постраждалих немає.

Читайте також: Росіяни за добу обстріляли 17 населених пунктів на Запоріжжі, є руйнування

Також голова ОВА повідомив, що у селі Безруки Харківського району пошкоджено приватне домоволодіння.

Внаслідок обстрілу села Новоосинове Куп'янського району пошкоджено квартиру.

За словами Синєгубова, в області тривають роботи з розмінування, за добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкодили 92 вибухонебезпечних предмети.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, минулої доби російська армія завдала 64 авіаційних та 1 ракетного удару, здійснила 88 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Фото: Фейсбук Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-