Росіяни за добу обстріляли вісім населених пунктів Донеччини

Росіяни за добу обстріляли вісім населених пунктів Донеччини

Фото
Укрінформ
Минулої доби російські війська обстріляли вісім населених пунктів Донецької області, поліція зібрала докази 25 воєнних злочинів РФ. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє обласна поліція.

«За минулу добу поліцейські Донеччини зібрали докази 25 воєнних злочинів росії. Під ударами окупантів перебували вісім населених пунктів. За попередньою інформацією, постраждалих немає», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У деокупованій Снігурівці через ранкові обстріли пошкоджений водогін

Обстрілів зазнали міста Авдіївка, Часів Яр, смт Велика Новосілка, Південне, Ясногірка, села Карлівка, Новоочеретувате, Скудне. Російські війська атакували Донеччину авіацією, ракетами, РСЗВ «Град», артилерією, мінометами. У результаті було пошкоджено три приватних будинки.

Зокрема, ворог продовжував знищувати Авдіївку, завдав по житловому сектору 16 ударів, з яких шість – авіаційні. На смт. Ясногірка армія РФ спрямувала ракету, яка влучила в поле. Внаслідок мінометного обстрілу Південного постраждали оселі мирних жителів.

За інформацією правоохоронців, крім того, сьогодні після опівночі загарбники накрили з «Ураганів» місто Курахове. Інформації про постраждалих не надходило.

Читайте також: Армія РФ обстріляла п'ять громад на Сумщині, є руйнування

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції 28 травня з Донеччини було евакуйовано ще 270 людей, з початку обов’язкової евакуації - 76 044 особи, серед них 8 833 – дітей, 3 332 - людей з інвалідністю.

Як повідомлялося, Донеччина постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних мешканців, руйнує інфраструктурні об’єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-