Дворічна дівчинка, яку шукали чотири доби, перебуває у лікарні

Дворічна дівчинка, яку шукали чотири доби, перебуває у лікарні

Укрінформ
На Харківщині 2-річна Віолетта, яку 27 травня вдалося відшукати через майже чотири дні після зникнення, перебуває у лікарні.

Про це повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

"Вона в дитячій лікарні під наглядом. Стан задовільний. Після проведення трьох діб у лісі зараз вона під контролем лікарів", — розказав директор обласного Департаменту охорони здоров’я Максим Хаустов.

За інформацією Харківської ОВА, Віолетта разом із мамою перебуває у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Харківської обласної дитячої клінічної лікарні. За даними лікарів, стан здоров'я дитини має позитивну динаміку та покращується. Загрози життю немає. Медики продовжують лікування.

Зазначається, що на цей час адміністративних проваджень проти батьків Віолетти правоохоронці не відкривали. Зі слів начальника відділу ювенальної превенції Нацполіції Харківщини Артемія Коновалова, наступного тижня поліцейські почнуть детальніше опитувати родину, сусідів та фахівців служби у справи дітей, щоб зрозуміти чи не стало зникнення дитини наслідком недогляду. Поки ознак правопорушення з боку матері слідчі не бачать.

Читайте також: На Дніпропетровщині знайшли дев’ятирічного хлопчика, якого шукали майже добу

Як повідомляв Укрінформ, 27 травня у Харківській області знайшли дворічну Віолетту із села Скрипаї Слобожанської громади, яка 23 травня зникла з власного подвір’я. Дівчинку відшукали у лісі за 10 км від дому. Вона була дуже стомлена, спрагла і голодна.

 Фото: поліція Харківщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-