Росіяни за добу обстріляли три райони Харківщини, загинули двоє цивільних

Росіяни за добу обстріляли три райони Харківщини, загинули двоє цивільних

Укрінформ
Російські загарбники протягом доби завдавали ударів по прикордонних населених пунктах Чугуївського, Харківського, Куп’янського районів, загинули дві людини.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомляє у Телеграмі.

За його словами, ворог завдав авіаудару в околицях Кислівки. Під артилерійський та мінометний обстріл потрапили Колодязне, Красне Перше, Фихолівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Масютівка, Кислівка, Берестове.

Інтенсивних обстрілів зазнав Вовчанськ та околиці. Пошкоджені житлові будинки, паркани, господарські прибудови, вікна Будинку культури, адмінбудівля селищної ради.

"Через російську агресію вкотре страждають цивільні. У с. Шепувате Куп’янського району унаслідок обстрілу, на жаль, загинула 61-річна жінка, також отримав поранення 60-річний чоловік. Після 19 год. внаслідок обстрілу в Дворічній Куп’янського району загинув 60-річний чоловік, який знаходився на подвір’ї будинку", - зазначив Синєгубов.

Внаслідок обстрілу села Фиголівка отримала поранення жінка 58 років, стан середній.

Унаслідок ворожого обстрілу у с. Циркуни отримала осколкові поранення 79-річна жінка.

За словами Синєгубова, найгарячішим на сьогодні залишається Куп'янський напрямок: ворог провів наступальні операції біля Масютівки, але без успіху.

Читайте також: Херсонщина за добу зазнала 73 обстрілів, є поранений

Як повідомляв Укрінформ, російські війська 26 травня атакували за допомогою безпілотників типу Shahed Мерефу та Ізюм Харківської області. Вночі (з 26 на 27 травня) у Харківській області російські війська завдали ракетного удару по селу Липці Харківського району, постраждалих немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-