Через зруйновану ворогом греблю Карлівського водосховища евакуювали 26 осіб

Через зруйновану ворогом греблю Карлівського водосховища евакуювали 26 осіб

Укрінформ
На Донеччині через зруйновану увечері 25 травня російськими військами греблю Карлівського водосховища і загрозу підтоплення евакуювали 26 осіб, у тому числі 8 дітей.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Напередодні росіяни поцілили у греблю Карлівського водосховища, внаслідок чого під загрозою підтоплення опинилися 6 населених пунктів, де мешкає 981 людина. Вчора з цієї території евакуювали 26 осіб, у тому числі 8 дітей», - написав очільник області.

Він зазначив, що на ранок ситуація стабілізувалася, рівень води спадає, транспортне сполучення у громаді працює.

За словами Кириленка, за минулу добу на Волноваському напрямку росіяни обстріляли Шахтарське Великоновосілківської ТГ, де пошкодили три будинки.

На Донецькому напрямку впродовж ночі тривали обстріли Мар'їнки та Георгіївки, одна людина загинула у Красногорівці. Місто Курахове двічі потрапило під ворожий вогонь — пошкоджено щонайменше два приватні будинки та одну двоповерхівку.

Читайте також: Росіяни зруйнували греблю Карлівського водосховища

На Горлівському напрямку у Костянтинівці пошкоджено чотири багатоповерхівки, у Плещіївці Іллінівської ТГ — приватний будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджено п’ять приватних будинків. У Торецькій ТГ - три будинки та будівлю підприємства у Нью-Йорку.

На Лисичанському напрямку під вогнем були Сіверськ і Дронівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-