На Буковині полагодили мережі, які були пошкоджені уламками збитого безпілотника

На Буковині полагодили мережі, які були пошкоджені уламками збитого безпілотника

Фото
Укрінформ
У Хотинській громаді Чернівецької області полагодили газові і електричні мережі, які були пошкоджені через падіння уламків збитого минулої ночі безпілотника.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, передає Укрінформ.

"На місці працюють відповідні служби, тривають відновлювальні роботи. Уламками було пошкоджено дві лінії електропередач. Через це 140 абонентів у Дністровському районі були відключені від електропостачання. Станом на 14:15 пошкодження лінії електропередач ліквідовано. Всіх споживачів заживлено", - написав Запаранюк.

Читайте також: Зеленський подякував силам ППО за 100% збиття «Шахедів» уночі

За його словами, також була пошкоджена ділянка газопроводу. Її замінили силами АТ "Чернівцігаз", наразі тривають регламентні роботи щодо пуску газу безпосередньо до відключених осель.

Посадовець зазначив, що під час відвідування Хотинської громади він оглянув житлову забудову, яка постраждала внаслідок падіння уламків БПЛА, поспілкувався з представниками місцевої влади та громадянами, чиє майно постраждало.

На Буковині полагодили мережі, які були пошкоджені уламками збитого безпілотника / Фото: Чернівецька обласна державна адміністрація

Загальний розмір завданих збитків наразі встановлюється.

Читайте також: Більшість «Шахедів» цієї ночі росіяни запускали на західні області – Ігнат

Як повідомлялося, сили ППО вночі збили над Чернівецькою областю два російських безпілотники. Уламки одного із них пошкодили три житлові будинки та дві лінії електропередач, постраждалих не було.

Загалом вночі 25 травня Сили оборони України знищили усі 36 випущених ворогом ударних дронів іранського виробництва Shahed-136/131.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-