Від Ланжерона до 16 станції Великого Фонтану: одеські пляжі готують до часткового доступу

Від Ланжерона до 16 станції Великого Фонтану: одеські пляжі готують до часткового доступу

Фото
Укрінформ
В Одеській районній військовій адміністрації повідомили про підготовку до часткового доступу відпочивальників на пляжі від Ланжерона до 16 станції Великого Фонтану.

Про це у Телеграмі повідомляє пресслужба Одеської РВА, передає Укрінформ.

"Начальником Одеської РВА та командувачем ОУВ «Дунай», видано спільний наказ щодо проведення заходів з підготовки до часткового доступу на ділянки узбережжя Чорного моря у межах міста Одеси в умовах правового режиму воєнного стану", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що доступ до окремих пляжних зон від Ланжерону до 16 станції Великого Фонтану з можливістю купання у морі буде надано після виконання комплексу заходів безпеки. Виконання умов наказу перевірятиме спеціально створена комісія від одеської мерії.

До 5 червня відповідні акти будуть надані ОВА. Остаточне рішення прийматиме начальник Одеської ОВА та ОСУВ «Одеса», згідно з чим і буде внесено зміни у попередній минулорічний наказ щодо роботи пляжів», - повідомив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Читайте також: У Києві не планують відкривати пляжний сезон

Як повідомлялося, в Одесі вже натягнули сітки між траверсами на пляжі між 13 та 14 станціями Великого Фонтану. На вході на пляж розміщено інформаційний стенд із правилами поведінки на узбережжі. На пляжі забороняється перебувати під час повітряної тривоги та з 21:00 до 7.00 щоденно. Купатися можна лише у спеціально облаштованій зоні – межа позначена буями.

Пляжі міста Чорноморськ цьогоріч будуть знову закритими для купання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-