У Конотопі закриватимуть всі торговельні точки під час повітряної тривоги

У Конотопі закриватимуть всі торговельні точки під час повітряної тривоги

Укрінформ
Голова Конотопської ВЦА Тетяна Сизон дала доручення міському голові про закриття всіх закладів бізнесу під час повітряної тривоги.

Про це повідомив міський голова Конотопа Артем Семеніхін у Фейсбуці, звернувшись до підприємців та бізнесу, передає Укрінформ. 

"Щойно отримав телефонний дзвінок від голови ВЦА Тетяни Сизон, яка дала вказівку про те, щоби суворо під час того, коли лунає повітряна тривога, усі заклади бізнесу у нас зачинялись і люди знаходилися у безпечному місці... Я зараз віддаю відповідне доручення відповідним відділам міськради, щоби вони здійснювали контроль на виконання доручення ВЦА", - сказав Семеніхін.

Читайте також: На звільненій території Херсонщини скоротили комендантську годину

Він закликав всі заклади громадського харчування, торговельних точок, кафе, барів, ресторанів та АЗС закривати приміщення, а мешканців району бути обачними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Як наголошується, це пов'язано з посиленням обстрілів російськими військами Сумщини останніми днями. Учора в деяких населених пунктах Охтирського району оголосили добровільну евакуацію цивільних громадян через постійні атаки ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-