На Київщині знешкодили банду, яка грабувала приватні будинки та катувала людей

На Київщині знешкодили банду, яка грабувала приватні будинки та катувала людей

Фото
Укрінформ
Поліція викрила злочинне угруповання, яке вчинило серію нападів на господарів приватних маєтків у Бучанському та Броварському районах Київської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Організатор групи - 29-річний житель столиці, який перебував у розшуку за бандитизм та викрадення транспорту. Розбійні напади він скоював разом із двома поплічниками.

Так, в Ірпені зловмисники вдерлися до будинку 70-річного чоловіка та нещадно побили його, вимагаючи гроші. Розбійники перерили весь будинок, забрали готівку і зникли.

У селі Красилівка банда вчинила розбійний напад на родину підприємця. Озброєні зловмисники побили власника будинку, погрожували відрізати вуха, а згодом облили пальним та погрожували підпалити. Потерпілі мусили віддати всі заощадження.

Зазначається, що поліція Київщини затримала зловмисників у Хмельницькій області, саме перед тим, як вони готувалися вчинити черговий напад. Двоє осіб нині перебувають у слідчому ізоляторі, третій учасник злочинного угруповання нині за кордоном, йому заочно повідомлено про підозру.

У ході 14 обшуків поліцейські вилучили автоматичну зброю, гранати, кайданки, пластикові хомути, засоби для відмикання дверей, банківські картки, одяг, в якому вчинялися розбої, та інші речові докази.

Відкрито кримінальне провадження за фактом розбою, спрямованого на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, вчиненого організованою групою в умовах воєнного стану, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу).

Читайте також: СБУ знешкодила в Одесі банду «злодія у законі», яка викрадала й катувала людей

Фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, Служба безпеки України у результаті спецоперацій в Одесі, Харкові та Сумській області нейтралізувала кримінальні угруповання, які тероризували та залякували місцевих жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-