Війська РФ за добу обстріляли 17 населених пунктів Харківщини, є загиблий

Війська РФ за добу обстріляли 17 населених пунктів Харківщини, є загиблий

Фото
Укрінформ
Російські війська минулої доби, 19 травня, обстріляли 17 населених пунктів у трьох районах Харківської області, загинула одна людина.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Внаслідок ракетного удару по селу Циркуни загинув 52-річний цивільний чоловік, ще 2 чоловіків 41 та 57 років отримали поранення. У селі зруйновано 2 приватні житлові будинки, ще 13 будинків пошкоджено”, - підкреслив він.

За словами Синєгубова, у селі Тешенківка Куп'янського району внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено будівлі, майно і техніку фермерського господарства.

Читайте також: Війська рф обстріляли Кривий Ріг - поцілили у підприємство, є поранені

Як зазначив очільник ОВА, у Вовчанську Чугуївського району пошкоджено житлові будинки, паркан та об'єкт цивільної інфраструктури.

У селах Стариця і Перківка Чугуївського району через ворожі обстріли сталися лісові пожежі.

Як додав Синєгубов, на Харківщині тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили більше 8 га території та знешкодили 183 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу Збройних сил України, минулої доби ворог завдав 39 ракетних та 39 авіаційних ударів, а також здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Фото: Телеграм Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-