Ворог майже три години обстрілював село на Херсонщині - скидав боєприпаси з дронів

Ворог майже три години обстрілював село на Херсонщині - скидав боєприпаси з дронів

Укрінформ
На Херсонщині російські війська майже три години обстрілювали село Михайлівка, скидаючи боєприпаси з дронів на територію цвинтаря й околиці.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Херсонської області.

«Ворог майже три години обстрілював з артилерії с. Михайлівка Новоолександрівської громади, скидав боєприпаси з дронів на територію цвинтаря й околиці. Людських жертв та значних руйнувань не зафіксовано», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ворог завдав авіаційні удари по с. Кізомис та місту Берислав, зафіксовані пошкодження будівлі лікарні, житлових будинків, промислових цехів на території непрацюючого підприємства та автозаправної станції. Загарбники відкрили мінометний вогонь по смт Козацьке, внаслідок чого поранений 49-річний місцевий житель.

Житлові квартали Херсона російська армія обстрілювала цілодобово, центр міста та прибережні райони опинилися під артобстрілом з лівого берега Дніпра. Пошкоджень і руйнувань зазнали приватні та багатоквартирні будинки.

Російські війська накрили щільним вогнем с. Молодіжне Херсонського району, внаслідок чого троє дітей травмовані. У 8-річної дівчинки мінно-вибухова травма та контузія головного мозку, в її 10-річної сестрички та 7-річного братика гостра реакція на стрес. Мінно-вибухову травму та струс головного мозку отримала 49-річна жителька селища. Також у Молодіжному зафіксовано пошкодження багатоквартирного та приватних будинків, осколками посічені автомобілі.

Читайте також: Росіяни обстріляли селище на Херсонщині - постраждали троє дітей

На місцях подій працювали поліцейські, рятувальники та медики, які надавали допомогу постраждалим, фіксували наслідки атак. За минулу добу поліція відкрила 29 кримінальних проваджень за ст.438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська обстріляли лікарню у Бериславі, пацієнти та працівники лікарні не постраждали.

На Херсонщині росіяни дев’ять разів обстріляли вже зруйнований міст у Дар'ївській громаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-