росіяни за добу обстріляли три райони Харківщини, є загиблі

росіяни за добу обстріляли три райони Харківщини, є загиблі

Укрінформ
російські загарбники минулої доби обстріляли три райони Харківської області, двоє загиблих.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

«Протягом минулої доби російські окупанти масовано з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілювали населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області», - зазначив він.

Внаслідок артилерійського обстрілу смт Дворічна Куп'янського району загинули двоє цивільних - чоловік і жінка. Ще один чоловік дістав осколкові поранення та був госпіталізований, підкреслив Синєгубов.

Вчора ввечері ворог масовано обстрілював м. Вовчанськ Чугуївського району. За словами Синєгубова, пошкоджено щонайменше три житлові будинки, господарчі споруди, будівлю місцевої лікарні, кілька снарядів влучило у відкриту місцевість.

Читайте також: російська армія за добу 80 разів обстріляла Херсонщину - шестеро поранених

У с. Тищенківка Куп'янського району внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено щонайменше чотири житлові будинки та господарчі споруди, сталися пожежі.

Крім того, Синєгубов повідомив, що в області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 99 вибухонебезпечних предметів.

«Ворог не припиняє спроб покращити своє тактичне положення на лінії зіткнення. Минулої доби окупанти знову пробували просунутися в районі Масютівки, але зазнали невдачі та відступили з втратами», - зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, 14 травня війська рф обстріляли село Стариця Чугуївського району, загинуло подружжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-