На Запоріжжі учасникам псевдореферендуму видають довідки замість паспортів рф - Федоров

На Запоріжжі учасникам псевдореферендуму видають довідки замість паспортів рф - Федоров

Укрінформ
На тимчасово окупованій Мелітопольщині загарбники обходять учасників псевдореферендуму і видають їм довідки замість російських паспортів.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"В окупованому Мелітополі міграційна служба виїхала з того приміщення, де була, спалила документи. Вороги вже другий день обходять мешканців, які брали участь у псевдореферендумі і забирають паспорти, дають спеціальну довідку і говорять виїжджати з окупації", - йдеться у дописі.

Читайте також: У Мелітополі та Бердянську закрились супермаркети – власник втік

Він також зазначив, що ще тиждень тому без російського паспорту неможливо було жити в окупації, і всіх змушували отримувати паспорти, навіть у лікарні допомогу без нього не надавали.

Наразі, за словами Федорова, на тих територіях, де ворог оголосив евакуацію, вже не змушують отримувати паспорти, а навпаки - всі міграційні служби, "паспортні столи" виїхали і там не відбувається примусової паспортизації.

Читайте також: На Запоріжжі під виглядом «евакуації» загарбники готують провокації - Федоров

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захоплених Мелітополі та Бердянську Запорізької області закрилися продуктові магазини «Мєра».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-