На окупованих територіях Запоріжжя заборонили продаж алкоголю

На окупованих територіях Запоріжжя заборонили продаж алкоголю

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях Запорізької області відсьогодні, 5 травня, заборонили продаж алкоголю - таким чином намагаються обмежити пияцтво російських загарбників.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Енергодару Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

"Самопроголошений «губернатор» Запорізької області - гауляйтер Балицький надумав відсьогодні, 5 травня, оголосити сухий закон. А чи не повʼязана ця раптова і радикальна боротьба з пияцтвом з тим, що окупанти мруть як мухи від сурогатного, неякісного алкоголю, який продають на тимчасово окупованих територіях? Щось підказує, що прямий звʼязок таки є", - зазначив Орлов.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров додав, що заборону продажу на все, окрім пива, введено на три місяці. Підприємцям, які продаватимуть спиртне, погрожують шаленими штрафами.

"Насправді ж окупанти фактично заборонили пити своїм військовим, яких на ТОТ вже більше, ніж цивільних. Бо ж "друга армія" прославилась лише рекордами з пияцтва", - іронізує мелітопольський мер.

Читайте також: У Мелітополі загарбники збільшили кількість блокпостів і роблять поквартирний обхід

Як повідомляв Укрінформ, 24 квітня в Мелітопольському районі Запорізької області внаслідок отруєння через вживання невідомої речовини померли 20 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-