Війська рф за добу обстріляли чотири райони Харківщини

Війська рф за добу обстріляли чотири райони Харківщини

Укрінформ
російські війська за минулу добу, 4 травня, обстріляли населені пункти чотирьох районів Харківської області, пошкоджено житлові будинки.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів області”, - написав він.

За словами Синєгубова, під ворожим вогнем перебували Червона Зоря, Глибоке, Липці, Веселе, Огірцеве, Вовчанські Хутори, Ветеринарне, Новомлинськ, Кам’янка, Дворічна, Вільхуватка, Западне, Лиман Перший, Ізюмське.

Читайте також: росіяни за добу 95 разів обстріляли Херсонщину, поранені троє людей

Пошкоджено приватні житлові будинки, господарські споруди, сталися пожежі. Постраждалих серед цивільного населення немає.

В області тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили більше 12,5 га території та знешкодили 83 вибухонебезпечні предмети, зазначив очільник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 3 травня на Харківщині тракторист підірвався на протитанковій міні, чоловік зазнав численних травм.

Фото ілюстративне Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-