В Одесі 2 травня посилять заходи безпеки

В Одесі 2 травня посилять заходи безпеки

Укрінформ
У річницю трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі будуть посилені заходи безпеки.

Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передає Укрінформ.

«Центр міста 2 травня патрулюватиме достатньо велика кількість посилених нарядів правоохоронців, які слідкуватимуть за правопорядком», - йдеться в повідомленні.

В поліції також наголосили, що вхід на Куликове поле здійснюватиметься через пропускні пункти за документами, що засвідчують особу. Перед відкриттям входу до Куликового поля територію оглянуть вибухотехніки.

«Закликаємо всіх із розумінням поставитися до тимчасових обмежень, не нехтувати сигналами про небезпеку, уникати скупчень людей», - сказав т.в.о. начальника ГУНП в Одеській області Іван Жук.

Зазначається, що комендантська година 2 травня цього року не буде подовжена та триватиме з опівночі до п'ятої ранку.

Читайте також: росія планувала провокації та диверсії в Одесі на роковини трагедії 2 травня

За правопорядком у центрі міста слідкуватимуть співробітники Нацполіції, Нацгвардії та інші представники Сил оборони. Біля Куликового поля чергуватимуть співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та карети швидкої допомоги.

Як повідомлялося, 2 травня 2014 року в Одесі відбулися сутички між проросійськими і проукраїнськими активістами. Під час сутичок пролунали постріли, загинули декілька людей. Згодом антимайданівців відтіснили до Куликового поля, де вони забарикадувалися у Будинку профспілок. Внаслідок пожежі, що виникла в будівлі, загинули 48 учасників масових заворушень.

Приморський районний суд Одеси заочно оголосив вирок колишньому заступнику керівника обласної міліції Дмитру Фучеджі у справі про масові заворушення, що сталися 2 травня 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-