У Куп'янську через обстріл пошкоджені медичний заклад і п'ятиповерхівка

У Куп'янську через обстріл пошкоджені медичний заклад і п'ятиповерхівка

Укрінформ
У Куп'янську Харківської області внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ "Град" пошкоджені будівлі медичного закладу, знищено службовий автомобіль медиків.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його словами, минулої доби російські загарбники продовжували обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів Харківщини.

Під ворожим вогнем перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Ветеринарне, Дворічна, Лиман Перший та інші населені пункти.

"У Куп'янську внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ "Град" пошкоджено будівлі медичного закладу, знищено службовий автомобіль медиків. Також пошкоджено щонайменше 14 приватних домоволодінь та 5-поверховий житловий будинок", - зазначив очільник ОВА.

Читайте також: росіяни атакували Україну зі стратегічної авіації, випустили 18 крилатих ракет - Залужний

Як додав Синєгубов, у селі Богуславка Ізюмського району ворожим обстрілом пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду. Постраждалих немає.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу Збройних сил України, минулої доби російська армія завдала 27 авіаційних ударів та здійснила 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-