У Кропивницькому провели в останню путь п'ятьох воїнів

У Кропивницькому провели в останню путь п'ятьох воїнів

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому провели в останню путь п'ятьох загиблих у війні з окупантами воїнів. Наймолодшому з них - 23 роки, настарший мав би відзначати 50-річний ювілей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Кропивницька міська рада у Фейсбуці.

У Кропивницькому провели в останню путь чотирьох воїнів / Фото: Кропивницька міська рада

«29-річний молодший сержант, десантник Сергій Бубись загинув у бою з російськими агресорами 17 квітня в Сіверськодонецькому районі Луганської області. Молоде й повне сил серце солдата Максима Дивульського зупинилося 18 квітня на Луганщині. Йому було лише 23 роки. Цього ж дня від рук російських загарбників під Бахмутом загинув навідник механізованого відділення, сержант Андрій Літуновський. Цьогоріч він мав би відзначати свій 50-річний ювілей. 35-річний стрілець-санітар Юрій Мудрій загинув під час виконання бойового завдання 18 квітня в Луганській області. Головний сержант Андрій Слободенюк загинув 21 квітня при виконанні службових обов’язків від несумісних з життям травм. 34-річний інструктор відділення рекрутингу був досвідченим військовим, брав участь в АТО», - йдеться у дописі.

Читайте також: На одеському стадіоні попрощалися з фанатом «Чорноморця», який загинув під Бахмутом

Українські герої знайшли вічний спочинок на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. На Лелеківському кладовищі провели в останню путь Юрія Мудрія.

Як повідомлялося, у Кропивницькому обрали нового голову обласної ради.

Фото: Кропивницька міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-