McDonald’s відкриває свої ресторани у Дніпрі

McDonald’s відкриває свої ресторани у Дніпрі

Фото
Укрінформ
McDonald’s 25 квітня відновив роботу перших чотирьох закладів у Дніпрі, ще один готується до відкриття протягом дня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі, що є в розпорядженні агентства.

"25 квітня у м. Дніпрі відновили роботу перші чотири ресторани McDonald’s, і ще один заклад готується до відкриття протягом дня. Із відкриттям закладів компанія продовжує розширювати географію роботи, аби ще більше українців змогли знову скуштувати улюблені страви та отримати звичний для них сервіс", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ресторани у Дніпрі відкриваються у різних частинах міста. McDonald’s на пл.Старомостова, 5 розташований біля залізничного вокзалу і зручний для містян та гостей міста. Ресторан на пр. Гагаріна, 128 улюблений серед молоді, адже поруч розташовані кілька навчальних закладів. Ще два ресторани – на пр. Героїв, 2-В та вул.Кондратюка, 2-В – розташовані у різних районах, поруч із набережною та зонами відпочинку. Також ресторан McDonald’s відкрився на лівому березі на пр. Слобожанському, 1-А.

Ресторани McDonald’s запрацювали у Дніпрі / Фото: Микола Мякшиков, Укрінформ

Заклади працюватимуть з 07:00 до 22:00 та дотримуватимуться розширених правил безпеки, за якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі виробничі процеси, видає оплачені замовлення й зачиняє заклад, аби гості та працівники могли пройти в укриття. Ресторани продовжать роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи.

Читайте також: McDonald's призупиняє роботу в Казахстані

У разі підвищеного попиту в перші дні роботи заклади працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів, щоб ефективніше відпрацювати оновлені процедури з безпеки.

Придбати страви можна в залі ресторану на касі або через термінали самообслуговування. Також працюватиме МакДрайв. А послуга McDelivery, яку забезпечують партнерські компанії з доставки Glovo та Bolt Food, стане доступною на початку травня.

Наступні заклади у м. Дніпрі відкриються за адресами вул. Глінки, 2 та вул. Нижнєдніпровській 17 на початку травня.

Як повідомлялось, відновлення роботи у південній та східній частині України розпочалося 28 березня з Одеси та Одеської області, де McDonald’s відкрив 9 ресторанів. Разом із щойно відновленими дніпровськими закладами в Україні працюють вже 83 ресторани McDonald’s.

Фото: inforesist.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-