росіяни за добу обстріляли дев'ять областей України - пошкоджені школи, дитсадок і будинки

росіяни за добу обстріляли дев'ять областей України - пошкоджені школи, дитсадок і будинки

Фото
Укрінформ
Армія російської федерації за добу здійснила атаки на дев'ять регіонів України.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 вівторка, 25 квітня.

У Чернігівській області за добу ворог здійснив двічі обстріляв з мінометів та ствольної артилерії Корюківський та Новгород-Сіверський райони.

У Сумській області вночі зі своєї території росіяни обстріляли Середина-Буду.

Вчора протягом дня російська армія атакувала прикордонні Есманську, Миропільську, Зноб-Новгородську, Білопільську, Шалигинську, Середино-Будську та Юнаківську громади. Зафіксовано 83 удари з мінометів та артилерії.

Читайте також: росіяни скинули по Запорізькій області п'ять авіабомб за добу

На території Миропільскої громади пошкоджені три приватні будинки і магазин.

В Есманській громаді пошкоджені складське приміщення та житловий будинок.

У Запорізькій області російські війська завдали 111 ударів по 20 містах і селах на лінії розмежування: 91 артобстріл, 5 авіаударів, 5 з РСЗВ та 10 атак із застосуванням БПЛА. Надійшло 11 повідомлень про руйнування.

Жінка 1957 року народження у Степногірську дістала поранення.

У Дніпропетровській області вчора двічі за день ворог атакував Нікопольський район.

По території Марганецької громади війська рф скинули снаряди з дронів та били з важкої артилерії. Пошкоджені два приватні будинки та господарча споруда.

У Харківській області на Слобожанському напрямку армія рф здійснила обстріли Окопа, Малих Проходів, Стрілечої, Нескучного, Гатища, Бударків та Чугунівки.

На Куп’янському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Тополі, Кам’янка, Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Кіндрашівка, Масютівка, Кислівка.

У смт Дворічна Куп’янського району під час артилерійського обстрілу загинула 60-річна жінка.

Вчора під мінометним вогнем ворога перебував Вовчанськ.

У Луганській області за добу росіяни здійснили 87 обстрілів позицій українських військ.

Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Новоселівське, Макіївка, Невське, Діброва та Білогорівка. Зруйновано будинок у Макіївці.

У Донецькій області за добу російські агресори здійснили 34 обстріли 18 населених пунктів, серед яких Краматорськ, Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Красногорівка, Курахове, Часів Яр, Велика Новосілка, Нью-Йорк, Очеретине, Північне, Времівка, Іванопілля, Карлівка, Новобахмутівка, Предтечине, Хромове, Шахтарське.

Пошкоджені 39 житлових будинків, з них один багатоквартирний, дві школи, зупинка громадського транспорту, будівля виїзної амбулаторії, залізнична колія, господарча будівля, ЛЕП.

За добу на Донеччині двоє людей загинули і 13 дістали поранення.

“На Донецькому напрямку відбулося 6 обстрілів Курахівської громади — пошкоджено школу, 2-поверхівку та 15 приватних будинків. У Новобахмутівці Очеретинської громади пошкоджено будинок. Авдіївка протягом вечора зазнала обстрілів з артилерії та градів — пошкоджено будинки на 5 вулицях”, - йдеться в повідомленні начальника Донецької ОВА Павла Кириленка в Телеграмі.

За словами Кириленка, на Волноваському напрямку росіяни 5 разів обстріляли Новоукраїнку і 3 рази — Пречистівку. На щастя, ніхто не постраждав.

Крім цього, інформує начальник ОВА, на Горлівському напрямку троє людей поранено у Нью-Йорку, пошкоджено школу в Часовоярській громаді. Під обстріли потрапили околиці Іллінівської громади.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 2 будинки у Лиманській громаді: у Ямполі та Торському.

Читайте також: Унаслідок удару рф по Куп’янську загинула працівниця музею, 10 поранених – Зеленський

У Миколаївській області вчора війська рф з артилерії обстріляли з напрямку Кінбурнської коси акваторію Очаківської громади.

У Херсонській області загарбники здійснили 61 обстріл, з них по Херсону - шість.

Під вогнем перебували Зміївка, Іванівка, Дніпровське, Одрадокамянка, Веселе, Козацьке, Львове, Дудчани, Зимівник, Шляхове, Висунці, Софіївка, Кізомис, Інженерне, Ольгівка, Токарівка, Берислав, Милове, Республіканець, Тягинка, Антонівка, Гаврилівка, Михайлівка, Садове.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, територію та будівлю дошкільного закладу освіти Новоолександрівської територіальної громади Бериславського району, будівлю громадської організації в середмісті Херсона.

Через російську агресію чотири людини дістали поранення.

Зі звільненої від росіян території Херсонщини евакуювали ще 52 людини.

Як повідомляє поліція Херсонської області, ворог обстрілює населені пункти Херсонського та Бериславського районів із лівого берега Дніпра. росіяни стріляють по цивільних інфраструктурних об’єктах із РЗСВ, артилерії, мінометів, авіації та БПЛА.

Армія рф вкотре завдала авіаудару керованими бомбами по с.Кізомис. У мирному селі, де немає жодного військового об’єкту, пошкоджені понад 20 приватних будинків, магазин, поранений 38-річний місцевий житель.

Як інформують у поліції, ворог вдарив із реактивних систем залпового вогню та артилерії по с. Гаврилівка, там пошкоджені дитячий садочок та житлові будинки.

У смт. Козацьке та с. Іванівка внаслідок обстрілів поранення отримали троє місцевих жителів, у всіх вогнепальні поранення та переломи.

У поліції повідомляють, що з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра військові рф обстріляли прибережні райони Херсона, центр та передмістя. Пошкоджень зазнали будинок профспілок, приватні та багатоквартирні будинки, гаражі, автомобілі та асфальтове покриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-