У Харкові дозволили масові заходи лише на трьох локаціях

У Харкові дозволили масові заходи лише на трьох локаціях

Укрінформ
У Харкові до переліку безпечних місць, в яких дозволено проводити масові заходи, ввійшли лише три локації: метрополітен, «ЄрміловЦентр», мала зала ХНАТОБу. А на території Харківської області таких безпечних місць є шістнадцять.

Про це повідомляється на сайті Харківської ОВА, передає Укрінформ.

«Було визначено спеціально відведені місця для проведення масових заходів задля безпеки наших громадян. Адже, на жаль, в усій Харківській області є велика загроза ракетних обстрілів. Якщо проводяться певні вистави, концерти або виставки, люди мають бути спокійні за свою безпеку. Тому заклади можуть облаштовувати власні підвали за визначеними державними будівельними нормами”, - зазначила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська.

Крім цього, повідомляється, що на території Харківської області заборонено проводити масові заходи на відкритому просторі з кількістю учасників та глядачів понад 50 осіб на час дії воєнного стану в Україні. Але це не стосується проведення поховальних ритуалів та заходів, пов’язаних з ушануванням загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України.

Читайте також: У Харкові 75-річний волонтер з Японії відкрив безкоштовне кафе

Таке рішення ухвалили під час засідання Ради оборони Харківської області ще 28 березня.

Як повідомляв Укрінформ, масові заходи під час воєнного стану можливі лише за виключних обставин і тільки за умови їх письмового погодження.

Фото: metro.fandom.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-