Зв'язку з жителями окупованої Кінбурнської коси немає - Кім

Зв'язку з жителями окупованої Кінбурнської коси немає - Кім

Укрінформ
Ситуація на Кінбурнській косі, яка тимчасово захоплена військами рф, складна, зв’язку з тамтешніми мешканцями наразі немає.

Про це сказав начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу у межах Міжнародного саміту міст і регіонів, передає кореспондент Укрінформу.

«Ситуація на Кінбурнській косі, яка досі перебуває в окупації, складна, але у нас немає змоги зв’язуватися з людьми, які там мешкають, щоб достеменно з’ясувати стан справ. Тому ми моніторимо ситуацію за допомогою супутникових знімків. Опосередковано можу сказати, що ситуація там покращується тоді, коли обстрілів Очакова стає менше. Наші ЗСУ працюють, і в них є успіхи», - сказав Кім.

Читайте також: Ворог може підтягувати вогневі точки на Кінбурнську косу - Гуменюк

Він додав, що після визволення трьох населених пунктів на Кінбурнській косі можна буде зафіксувати вигнання загарбників з усієї території Миколаївської області.

Читайте також: На Кінбурнській косі росіяни розташовують РСЗВ між дворами місцевих жителів - Гуменюк

Як повідомлялося, учасники Міжнародного саміту міст та регіонів, який проходить в Україні за участю міжнародних партнерів, обговорюють питання відбудови і розвитку громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-