Загарбники обстріляли три прикордонні райони Харківщини

Загарбники обстріляли три прикордонні райони Харківщини

Фото
Укрінформ
Минулої доби, 19 квітня, російська армія продовжувала обстріли прикордонних населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Під ворожим вогнем перебували Стрілеча, Огірцеве, Вовчанськ, Петропавлівка, Куп'янськ, Дворічна та інші населені пункти», - зазначив він.

За словами Синєгубова, тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили більше 15 га території та знешкодили 283 вибухонебезпечні предмети.

Читайте також: росіяни за добу 60 разів обстріляли Херсонщину, поранені шестеро цивільних

Як повідомили у ДСНС Харківської області, загарбники вдарили із реактивної артилерії по житловим кварталам Куп'янська.

«В результаті влучання в один із приватних будинків виникла пожежа... На час прибуття рятувальників будинок горів майже весь. Площа пожежі становила майже 100 кв.м. В сусідньому будинку повибивало скління вікон. За попередніми даними постраждалих немає. Вогнеборці локалізували вогонь о 22:58 та ліквідували його о 23:40», - йдеться у повідомленні.

Крім того, рятувальники виїжджали на перевірку місця ворожого обстрілу до Петропавлівської громади у с. Петропавлівка, яке було обстріляне напередодні. Виявлені пошкодження 6 приватних будинків та 1 господарчої споруди. Жертв та постраждалих не було.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 18 квітня росіяни завдали авіаційного удару по Вовчанську. Пошкоджено два житлові будинки, господарчі споруди та ринок. Сталася масштабна пожежа, горіло близько 60 торгових павільйонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-