В Одесі блогери влаштували у готелі відеозйомку з морськими котиками

В Одесі блогери влаштували у готелі відеозйомку з морськими котиками

Відео
Укрінформ
Двоє блогерів улаштували відеозйомку з морськими котиками в люксовому номері одеського готелю "Немо".

Відео з морськими котиками напередодні з’явилося у мережі, передає Укрінформ.

На відео тварина танцює з дівчиною та виконує її команди. На другого котика кричить інший учасник зйомки. В аккаунтах у соцмережах дельфінарію люди почали ставити запитання та писати гнівні коментарі. Дельфінарій, зі свого боку, закрив опцію коментування.

Укрінформ звернувся за роз'ясненням ситуації до пресслужби дельфінарія. Там запевнили, що з тваринами все гаразд, і зйомка ніяк не зашкодила морським котикам.

"Тварин ніхто в оренду не здавав. В нас готель сімейного типу, котики прогулювавалися з тренером коридором, де і зустрілись з блогерами, які орендували номер. Блогери були у захваті, вони попросили зняти відео з котиками. Тварини були у гарному настрої, тому пропозиція зайти у номер та зняти відео була прийнята, адже це є розвагою для тварин в тому числі. Під час зйомки тренер котиків був у номері також, все відбувалося під його наглядом", – розповіла керівник відділу маркетингу "Немо".

Читайте також: Цьогоріч порушили 83 кримінальні справи щодо жорстокого поводження з тваринами

У дельфінарії додали, що у щоденному розкладі морських котиків та левів обов’язково повинно бути щось нове та цікаве, а прогулянка тварин коридорами вже давно стала традицією "Немо".

Укрінформ також звернувся до директора дельфінарію "Немо" Володимира Мунтяна. "Я не маю до цього відношення, вибачте", – сказав він та поклав слухавку.

Як повідомлялося, одеські зоозахисники виявили у ставку парка Перемоги пару лебедів з покаліченими крилами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-