На Донеччині ворог пошкодив корпуси непрацюючої психлікарні у Костянтинівці

На Донеччині ворог пошкодив корпуси непрацюючої психлікарні у Костянтинівці

Фото
Укрінформ
На Донеччині ворог пошкодив корпуси неробочої психлікарні в Костянтинівці, у Слов’янську пошкоджені 34 багатоповерхівки, 20 приватних будинків, школа, адмінбудівля, база відпочинку, крамниця та господарський центр.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Оперативна ситуація по області станом на ранок 15 квітня. Напередодні ввечері росіяни завдали ракетних ударів по Слов’янську – убили 9 людей, у тому числі 2-річну дитину, поранили ще 21 людину. Пошкоджено 34 багатоповерхівки, 20 приватних будинків, школу, адмінбудівлю, базу відпочинку, крамницю та господарський центр», - повідомив Кириленко.

За його словами, на Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар і Пречистівка – без жертв. На Донецькому напрямку вдалося встановити інформацію щодо одного пораненого у Мар’їнці.

На Горлівському напрямку дві ракети поцілили у територію неробочої психлікарні у Костянтинівці – пошкоджені два корпуси. Під обстрілами промзона у Часовоярській громаді та околиці Торецької громади. У Соледарській громаді пошкоджено три будинки у Федорівці.

Читайте також: З Максимільянівки на Донеччині евакуювали останню дитину

На Лисичанському напрямку зафіксовано два обстріли Торського і два обстріли Зарічного Лиманської громади – ніхто не постраждав.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за минулу добу, 14 квітня, вбила дев'ятьох жителів Донецької області.

У Слов‘янську станом на ранок суботи, 15 квітня, відомо про 30 постраждалих: 21 – поранений 9 - загиблі. За ніч кількість загиблих збільшилася - вночі з-під завалів рятувальники дістали мертву жінку. Під завалами будинку у пров. Парковому залишається ще п‘ятеро людей. Їхні особи встановлені.

Фото: Телеграм Павло Кириленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-