На Великдень прогнозують дощі та грози

На Великдень прогнозують дощі та грози

Погода
Укрінформ
На вихідних в Україні буде тепло, однак у багатьох регіонах очікуються дощі та грози.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу, 15 квітня, в більшості регіонів України температура повітря відповідатиме квітневій нормі, лише на Сумщині та Харківщині буде прохолодніше — +7…+9 °C. У Донецькій, Луганській та Чернігівській областях повітря прогріється до +12 °C, у центральних та західних регіонах — до +13…+15 °C, на півдні — до +17…+19 °C.

На півночі, всій правобережній Україні, у Миколаївській та Одеській областях пройдуть дощі з грозами, в решті регіонів буде хмарно з проясненнями.

У неділю, 16 квітня, термометри у східних, північних, центральних регіонах та Києві покажуть +12…+14 °C, у західних областях — +13…+15 °C, на півдні та Закарпатті — +15…+17 °C.

Зливи з грозами пройдуть на заході країни та на Одещині, а на Волині, у Рівненській, Миколаївській, Херсонській, Черкаській та Кіровоградській областях можливі невеликі дощі.

Читайте також: Прогноз погоди за 30 секунд: у Китаї розробили систему на основі штучного інтелекту

Погода на початку тижня очікується хмарною, але без опадів у більшості регіонів. У понеділок невеликі дощі пройдуть лише у західних та південних областях. На сході, півночі та Закарпатті повітря прогріється до +14…+16 °C. На заході країни, Волині, Черкаській та Вінницькій областях буде прохолодніше — до +10…+12 °C.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-