Унаслідок обстрілу в Куп’янському районі виникла пожежа на підприємстві, троє поранених

Унаслідок обстрілу в Куп’янському районі виникла пожежа на підприємстві, троє поранених

Укрінформ
Минулої доби ворог обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Зокрема, в останньому через обстріл виникла пожежа на підприємстві, троє людей постраждали.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

"Внаслідок обстрілу з РСЗВ "Град" с. Кучерівка Куп’янського району пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа. Поранення зазнали троє чоловіків – 50-ти, 51-го та 23-х років. Усі госпіталізовані в стані середньої тяжкості", - інформує голова ОВА.

Також, як зазначається, у Куп'янському районі поранення зазнав 47-річний волонтер, який допомагав здійснювати евакуацію населення в смт Дворічна. Госпіталізований - у важкому стані. Медики борються за його життя.

Минулої доби на Харківщині під вогнем окупантів перебували Уди, Козача Лопань, Стариця, Дворічна, Табаївка та інші населені пункти.

Синєгубов застерігає населення, що в області залишається високою мінна небезпека. У четвер біля с. Лук'янці Харківського району на невідомому вибуховому предметі підірвався тракторист. 28-річний чоловік зазнав поранення та був госпіталізований.

Читайте також: російська армія за добу 68 разів обстріляла Херсонщину, двоє загиблих

Як повідомлялося, на Харківщині потребують розмінування 500 тис. га сільськогосподарських територій.

Від початку повномасштабного вторгнення в області підірвалися на вибухонебезпечних предметах уже понад 150 людей, близько 30 з них загинули.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-