росіяни незаконно утримують у СІЗО Луганська трьох жителів Сватівського району

росіяни незаконно утримують у СІЗО Луганська трьох жителів Сватівського району

Укрінформ
На тимчасово захоплених територіях Луганської області тривають арешти дорослого цивільного населення, зокрема росіяни незаконно позбавили волі та утримують у СІЗО Луганська трьох жителів Нижньодуванської громади Сватівського району.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

“Не меншає випадків незаконного арешту дорослого цивільного населення на захоплений територіях. Так, окупанти незаконно позбавили волі та утримують в СІЗО міста Луганськ трьох жителів Нижньодуванської громади, що на Сватівщині”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, загарбники продовжують використовувати медичні заклади тимчасово захоплених територій у власних цілях, зокрема будівлю центру первинної медико-санітарної допомоги у Новопскові та фельдшерсько-акушерський пункт Кряківки.

Читайте також: загарбники примушують підприємців Луганщини відкривати рахунки у підсанкційному банку

Водночас у Кряківці для збільшення кількості ліжко-місць загарбники додатково розгорнули наметове містечко. Отримати медичну допомогу в цих медичних закладах можуть виключно російські військові.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники вивозять із державних установ, лікарень та шкіл тимчасово захоплених територій Луганської області техніку та меблі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-