На Херсонщині ворог атакував з безпілотника Зміївку, є поранені

На Херсонщині ворог атакував з безпілотника Зміївку, є поранені

Фото
Укрінформ
На Херсонщині минулої доби ворог атакував з безпілотника село Зміївка, також російські війська завдали авіаударів керованими бомбами по місту Берислав та смт Козацьке, поранені щонайменше сім місцевих жителів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області у Фейсбуці.

«російська армія обстріляла Херсонщину з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, БПЛА та авіації. Окупанти били по мирних громадах Бериславського та Херсонського районів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ворог з безпілотника атакував с. Зміївка, скинувши гранатометний постріл на мирних мешканців. Поранені щонайменше шість людей, які на той час перебували на вулиці. У постраждалих вогнепальні поранення та переломи, у 32-річного чоловіка травматична ампутація пальців ступні.

Також російські війська завдали авіаударів керованими бомбами по місту Берислав та смт Козацьке, намагаючись знищити об’єкти критичної інфраструктури. На місцях влучань утворилися величезні вирви. На смт Козацьке загарбники скинули вибухівку з безпілотника, поранений 47-річний місцевий житель.

Читайте також: росіяни зранку обстріляли Очаків, двоє поранених

В обласному центрі снарядами пошкоджені квартири у багатоповерхових та приватних будинках у мікрорайоні Корабел, центральній частині Херсона та передмістях.

За минулу добу поліція відреагувала на 254 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. За фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині відкрито 17 кримінальних проваджень.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська за минулу добу, 6 квітня, здійснили 46 обстрілів Херсонської області, сім людей дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-