Заступниця голови Харківської ОВА підтвердила обшук НАБУ в її кабінеті

Заступниця голови Харківської ОВА підтвердила обшук НАБУ в її кабінеті

Укрінформ
Заступниця голови Харківської обласної військової адміністрації Віта Ковальська підтвердила обшук в її кабінеті, здійснений співробітниками НАБУ.

Коментар Ковальської опубліковано на сайті ОВА, передає Укрінформ.

«Сьогодні співробітники Національного антикорупційного бюро України здійснювали слідчі дії в ХОВА, у тому числі і на моєму робочому місці. Максимально сприяємо роботі детективів НАБУ та надаємо всю необхідну інформацію та всебічну підтримку у розслідуванні. Ми не перший місяць співпрацюємо з НАБУ та іншими антикорупційними органами та допомагаємо у їхній роботі», - заявила Ковальська.

Читайте також: У фірмах, пов'язаних із Сівковичем, проходять близько 30 обшуків

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі також прокоментував події в адміністрації. Він зазначив, що нікому підозри не вручалися.

«Станом на зараз жодних підозр посадовим особам ХОВА вручено не було. Обласна військова адміністрація продовжує працювати в штатному режимі. У разі виявлення будь-яких порушень законодавства, будуть негайно ухвалені відповідні кадрові рішення та вжиті інші необхідні заходи», - зазначив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, у НАБУ підтвердили, що в Харківській ОВА проводилися обшуки. За інформацією Синєгубова, слідчі дії проходили в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації, у керівництва апарату ОВА та в одного з заступників начальника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-