Ворог атакував Берислав із безпілотників, поранений поліцейський

Ворог атакував Берислав із безпілотників, поранений поліцейський

Фото
Укрінформ
На Херсонщині ворог атакував місто Берислав з безпілотників, поранення зазнав поліцейський, також є двоє поранених унаслідок обстрілів у селищі Антонівка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«російська армія вкотре атакувала Херсонщину з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, БПЛА та авіації. Під масованим ударом ворога опинилися громади Бериславського та Херсонського районів, росіяни били прицільно по цивільних об'єктах, нанесли авіаудар керованими авіаційними бомбами по території с.Одрадокам’янки та підприємству у смт. Козацькому», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ворог з безпілотників атакував місто Берислав, скинувши гранатометні постріли на житлові квартали. Внаслідок вибуху поранено поліцейського, службовий автомобіль отримав механічні пошкодження.

Обласний центр російські війська обстрілювали цілодобово, намагаючись знищити об’єкти інфраструктури. Як інформують у поліції, у місті російські снаряди понівечили приватні та багатоповерхові будинки, автомобілі та дорожнє полотно.

У смт. Антонівці внаслідок обстрілу пошкоджена школа, щонайменше 16 приватних будинків, автомобілі та газопровідні труби, поранено двох місцевих жителів.

Читайте також: Загарбники за добу 50 разів обстріляли Херсонщину, троє поранених

На місцях «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції та екстрені служби. За минулу добу поліція відреагувала на 296 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. За фактами воєнних злочинів російських військових відкрито 28 кримінальних проваджень.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за минулу добу, 4 квітня, здійснила 50 обстрілів Херсонської області.

Фото: поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-