Ворог за добу обстріляв 14 населених пунктів Харківщини, є загиблий і поранений

Ворог за добу обстріляв 14 населених пунктів Харківщини, є загиблий і поранений

Укрінформ
У Харківській області російські загарбники за минулу добу обстріляли щонайменше 14 прикордонних населених пунктів, є загиблий і поранений серед цивільного населення.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Від ворожих обстрілів потерпали населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області. Серед них — Куп'янськ, Дворічна, Піщане, Крохмальне, Западне, Уди, Ветеринарне та інші.

У Куп'янському районі внаслідок ударів російської армії по селу Кутьківка загинув 43-річний мирний житель, ще один цивільний — чоловік віком 46 років дістав поранення. Постраждалого госпіталізували в стані середньої тяжкості.

У селі Великий Бурлук ракетним ударом з установок С-300 загарбники пошкодили будівлі агропідприємства. У селі Подоли пошкоджень зазнав приватний будинок.

У регіоні тривають роботи з розмінування. Згідно з даними Синєгубова, за минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили понад 6,5 гектарів території та знешкодили 96 вибухонебезпечних предметів.

"На лінії зіткнення наші захисники надійно утримують свої позиції та нищать живу силу і техніку ворога", — додав голова ОВА.

Читайте також: росіяни за добу поранили п'ятьох жителів Донеччини

Як повідомляв Укрінформ, 60 обстрілів за добу російські війська здійснили по Херсонській області. Унаслідок ворожих ударів загинув мирний житель, ще двоє зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-