На Закарпатті жінку та її співмешканця підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої доньки

На Закарпатті жінку та її співмешканця підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої доньки

Укрінформ
Прокуратура оголосила про підозру жінці та її співмешканцю у зґвалтуванні її малолітньої дитини та зберіганні дитячої порнографії.

Про це повідомили у Фейсбуці Закарпатської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

За даними слідства, чоловік разом зі співмешканкою вчиняли дії сексуального характеру щодо її доньки, яка не досягла 14 років. Окремі епізоди мати дитини знімала на відео та відправляла йому.

Жінку та її співмешканця затримали. Обом повідомлено про підозру у зґвалтуванні малолітньої дитини, зберіганні дитячої порнографії та вчиненні домашнього насильства (ч. 4 ст. 152, ч. 1 ст. 301-1, ст. 126-1 КК України). Крім того, жінці повідомлено про підозру у скоєнні стосовно дитини сексуального насильства (ч. 4 ст. 153 КК України).

Читайте також: На Черкащині за допомогою квадрокоптера затримали ґвалтівника 12-річної дівчинки

Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів. Прокуратура наполягатиме на безальтернативному триманні під вартою.

Депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола повідомив, що потерпіла дівчина сама звернулася до правоохоронців після того, як набула розголосу справа зі зґвалтуванням неповнолітньої у Нижніх Воротах.

Читайте також: В Одесі чоловіка засудили на довічне ув'язнення за зґвалтування і вбивство восьмирічної дівчинки

Як повідомлялося, у серпні 2021 року на Закарпатті троє підлітків згвалтували 14-річну дівчину, записавши знущання на відео. Суд їх засудив до двох років умовно.

Після розголосу справи прокуратура оскаржила вирок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-