У Запорізькій ОВА показали наслідки обстрілів - у Гуляйполі загинула людина, є поранені

У Запорізькій ОВА показали наслідки обстрілів - у Гуляйполі загинула людина, є поранені

Фото
Укрінформ
Унаслідок обстрілу Гуляйполя поранено двох людей, ще одну людину - вбито. 

Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"За дві доби в органах поліції зареєстровано 36 повідомлень про руйнування. Постраждала житлова інфраструктура Пологівського району, зокрема оселі мешканців Гуляйполя та Оріхова", - йдеться у дописі.

Читайте також: На Донеччині армія рф за добу обстріляла 11 населених пунктів

Зазначається, що в Гуляйполі, окрім знищених осель, ворог забрав життя у 63-річного місцевого мешканця. Також у результаті збройної атаки осколками снарядів поранено двох осіб - 58-річного чоловіка та 59-річну жінку – обох постраждалих доставлено до лікарні.

В ОВА додали, що російські війська обстріляли територію Запорізької області з реактивних систем залпового вогню, авіації та артилерії, також використали ворожі безпілотники.

Найбільших уражень зазнали населені пункти Пологівщини. В Оріхові внаслідок авіаудару та періодичних артилерійських обстрілів зруйновані будинки та присадибні будівлі, пошкоджено територію домоволодінь.

Читайте також: Вночі загарбники завдали ракетного удару по Кутузовці та Дружківці

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби в Запорізькій області ворог здійснив 62 обстріли цивільної інфраструктури Гуляйполя, Чарівного, Залізничного, Малих Щербаків, Гуляйпільського, Новоданилівки, Малї Токмачки, Новоандріївки, Білогір'я, Ольгівського, Червоного, Малинівки, Оріхова. Надійшло 27 повідомлень про руйнування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-