У Слов’янську запустили ще одну установку для очищення води без хлору

У Слов’янську запустили ще одну установку для очищення води без хлору

Відео
Укрінформ
У Слов’янську на очисних спорудах запустили установку для знезараження води без застосування хлору, яку надав місту Міжнародний комітет Червоного Хреста.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Слов’янська міська військова адміністрація із посиланням на свого начальника Вадима Ляха і оприлюднила фото та відео.

«На очисних спорудах Словміськводоканалу почала працювати установка для знезараження води гіпохлоритом натрію «Полум'я-2»… Таким чином, Слов’янська громада наближається до повної відмови від очищення води хлором. На початку березня таку ж установку запустили на фільтрувальній станції», - йдеться у повідомленні.

За словами Ляха, аби установка запрацювала, до очисних споруд проклали по півтора кілометра основного та резервного силового кабелю.

Очільник Слов’янської громади подякував Міжнародному комітету Червоного Хреста за надані установки та комппоненти до них, які тепер очищають воду в місті без хлору.

Читайте також: У Словянську запустили установку для очищення води без хлору

Як повідомлялося, Донецька область, в тому числі місто Слов’янськ, перебуває під постійними обстрілами військ рф. Утім, у місті відновили газопостачання, запустили опалення. Також відновили рух тролейбусів.

Фото: Вадим Лях, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-