Данія передала Львову п’ять автобусів

Данія передала Львову п’ять автобусів

Фото
Укрінформ
Львів отримав від данського міста Орхус п’ять автобусів. У межах співпраці між містами планується, що до літа приїде ще 15.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Львів розбудовує довготермінові відносини з данським містом Орхус. У межах цієї співпраці громаді Львова передали перші п'ять автобусів. Заплановано, що до літа до Львова приїде ще 15 таких автобусів. Місто зможе використовувати ці автобуси для власних потреб. Також їх можна буде передати Силам оборони України або іншим громадам, які постраждали від російського вторгнення», - йдеться у повідомленні.

Данія передала Львову п’ять автобусів / Фото: Львівська міська рада

 

У міськраді зазначають, що раніше Львів отримав від різних міст Європи 39 автобусів. Більшість із них передали на потреби Сил оборони України. А також громаді Тростянця на Сумщині, який постраждав від вторгнення росії у 2022 році. Чотири автобуси залишили для потреб Львова. Крім того, КУ Інститут міста отримав від громад європейських міст чотири автомобілі швидкої допомоги: два з них передали для громади Харківської області та ще два – для Першого медоб’єднання Львова.

Читайте також: Стамбул передасть Одесі автобуси та генератори

Як повідомляв Укрінформ, Львівська екстрена меддопомога передала на прифронтові території 28 броньованих "швидких". Ця гуманітарна допомога отримана в межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України з міжнародними донорами, зокрема Посольством України у Великій Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-