росіяни за добу обстріляли чотири райони Харківщини, є поранений

росіяни за добу обстріляли чотири райони Харківщини, є поранений

Укрінформ
У Харківській області під ударами російських військ минулої доби перебували населені пункти Куп'янського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів, ворожим вогнем поранений мирний житель, пошкоджені цивільні будівлі.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Від ворожих обстрілів потерпали, зокрема, Богодухів, Вовчанськ, Дворічна, Стрілеча, Ветеренарне та інші.

Унаслідок ракетного удару росіян по Богодухову пошкоджень зазнали 13 житлових будинків та будівля дитячого садка. Поранення дістав 62-річний чоловік. Постраждалого госпіталізували в легкому стані.

Протягом дня загарбники масовано обстрілювали з мінометів, артилерії і танків селище Дворічна Куп'янського району, завдавши пошкоджень житловим будинкам і господарчим спорудам. Загалом були зафіксовані понад 150 ударів.

Унаслідок ворожих обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджень зазнав об'єкт цивільної промисловості та господарчі споруди.

В області тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкодили 116 вибухонебезпечних предметів.

За даними Синєгубова, на лінії зіткнення ворог спробував просунутися вперед у районі Крохмального, але отримав відсіч і відступив із втратами.

Читайте також: Армія рф за добу 34 рази атакувала Херсонщину, є поранений

Як повідомляв Укрінформ, на Куп’янському та Лиманському напрямку росіяни вели безуспішні наступальні дії в районах Крохмального, Новоселівського, Стельмахівки, Білогорівки, Верхньокам'янського й Берестового.

Фото: Олег Синєгубов/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-