Кинув гранату на терасу кафе: зловмиснику з Кам’янця суд дав 12 років в’язниці

Кинув гранату на терасу кафе: зловмиснику з Кам’янця суд дав 12 років в’язниці

Укрінформ
До 12 років ув’язнення засуджено зловмисника, який у Кам’янці-Подільському влітку 2021 року кинув гранату на терасу з людьми.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Хмельницької області.

“Суд першої інстанції, у якому розглядалося кримінальне провадження, визнав винним чоловіка у закінченому замаху на умисне вбивство декількох осіб, малолітньої дитини, вчиненому небезпечним для життя багатьох людей способом, з хуліганських мотивів, та у незаконному придбанні, носінні та зберіганні бойових припасів. Його було засуджено до 12 років позбавлення волі.

Захист чоловіка оскаржив це рішення в апеляції, проте Хмельницький апеляційний суд залишив рішення колег із суду першої інстанції без змін”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялось, 15 липня 2021 року в м. Кам'янці-Подільському по вулиці Розвадовського 62-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння кинув гранату в групу людей, які сиділи на літній терасі місцевого кафе.

Читайте також: Убивць фермера з Дніпропетровщини засудили на довічне ув'язнення

Від вибуху внаслідок детонації гранати тоді постраждало шестеро людей. П’ятеро дорослих отримали тілесні ушкодження легкого ступеня важкості, а у 4-річної дівчинки діагностували важке поранення грудної клітини.

У процесі розслідування кримінального провадження поліцейські з’ясували, що зловмисник раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Фото: Поліція Хмельницької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-