На Харківщині через обстріли пошкоджені ЛЕП і фермерське господарство

На Харківщині через обстріли пошкоджені ЛЕП і фермерське господарство

Фото
Укрінформ
У Харківській області минулої доби, 23 березня, внаслідок російських атак були пошкоджені приватні житлові будинки, споруди фермерського господарства, лінії електропередач.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

За його словами, ворог продовжує обстрілювати мирне населення та цивільну інфраструктуру прикордонних населених пунктів Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів.

Як зазначив Синєгубов, минулої доби під вогнем росіян були Куп'янськ, Гряниківка, Крохмальне, Стрілеча, Стариця, Вільхуватка та інші населені пункти.

"У селах Морозова Долина та Басове Богодухівського району внаслідок артилерійських та мінометних обстрілів пошкодили приватні житлові будинки, споруди фермерського господарства, лінії електропередач", - повідомив він.

Обійшлося без постраждалих, підкреслив Синєгубов.

Читайте також: Сили оборони за добу відбили понад 79 ворожих атак на п'яти напрямках

Він також додав, що в області триває гуманітарне розмінування. За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили близько 4 га території та знешкодили ще 155 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня у прикордонних населених пунктах Харківської області внаслідок обстрілів було пошкоджено щонайменше шість житлових будинків, один зруйновано повністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-