В Одесі повідомили про підозру підліткам, які жорстоко побили молоду пару

В Одесі повідомили про підозру підліткам, які жорстоко побили молоду пару

Укрінформ
Правоохоронці повідомили про підозру п’ятьом учасникам нападу на молоду пару в центрі Одеси, серед нападників четверо дівчат.

Про це розказали в ГУНП Одеської області, передає Укрінформ.

«За хуліганські дії в центрі Одеси поліцейські повідомили про підозру п’ятьом містянам, серед яких троє неповнолітніх. Правопорушники – 15-річний юнак та четверо дівчат віком 14, 15, 18 та 20 років», - йдеться в повідомленні.

Підлітки отримали підозру за ч. 2 ст. 296 КК України. Йдеться про хуліганство, вчинене групою осіб. Такий злочин карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

В поліції зазначили, що кримінальна відповідальність за вчинення такого правопорушення настає з 14 років, тому всі молодики відповідатимуть у повному обсязі.

Читайте також: У Харкові провели обшуки у ймовірних організаторів руху «Анти-Редан»

Подія сталася 11 березня в центрі Одеси - агресивно налаштована молодь спровокувала конфлікт з парою перехожих. Словесна суперечка переросла в бійку. Потерпілі стверджують, що над ними знущалась молодь з так званого руху «Офників».

Як повідомлялося, правоохоронці столиці викрили 17-річного адміністратора чергового Телеграм-каналу, який, за інформацією слідства, підбурював молодь до конфліктів і бійок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-