У Запоріжжі відновили доступ до держреєстрів

У Запоріжжі відновили доступ до держреєстрів

Укрінформ
Для користувачів м. Запоріжжя та всієї території Запорізького району відновлений доступ до Єдиних та Державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України.

Як передає Укрінформ, про це інформує Міністерство юстиції у Фейсбуці, посилаючись на ДП “Національні інформаційні системи”.

“У зв’язку із оновленням переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії, або тимчасово окупованих російською федерацією, з 11.03.2023 відновлено доступ для користувачів м. Запоріжжя та всієї території Запорізького району до Єдиних та Державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України”, - ідеться у повідомленні.

Уточнюється, що перелік оновлений відповідно до наказу Мінреінтеграції від 9 березня 2023 року № 84.

Читайте також: Податкова відновила доступ до реєстру платників ПДВ

Як повідомлялося, раніше в НАІС поінформували, що з огляду на включення всієї території Запорізького району до переліку територій, на яких ведуться активні бойові дії, відповідно до наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, припинений доступ користувачів м. Запоріжжя та всієї території Запорізького району до Єдиних та Державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України.

На початку березня Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до керівника Запорізької ОВА для реагування на цю ситуацію та інформування профільного Міністерства щодо додержання прав людини і громадянина в області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-