Обстріли Донеччини: у Костянтинівці пошкоджені 18 приватних будинків і чотири багатоповерхівки

Обстріли Донеччини: у Костянтинівці пошкоджені 18 приватних будинків і чотири багатоповерхівки

Фото
Укрінформ
Минулої доби, 13 березня, у Костянтинівці Донецької області внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені 18 приватних будинків і чотири багатоповерхівки.

Як передає Укрінформ, про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

Вночі росіяни здійснили авіаракетний удар по Авдіївці, три ракети влучили на територію промислових підприємств, одна - у житловий квартал. На ранок росіяни завдали ще одного авіаракетного удару по Ласточкиному Очеретинської громади. Протягом дня під обстріл потрапило Курахове, пошкоджено парк і будинок, зауважив очільник ОВА.

За інформацією Кириленка, двоє людей загинули і семеро були поранені у Костянтинівці. У місті пошкоджено 18 приватних будинків і чотири багатоповерхівки; ще один будинок пошкоджено в Іванопіллі. Одна людина дістала поранення у Бахмуті. Під обстріл потрапив Торецьк, обійшлося без жертв. У Соледарській громаді поранена одна людина (в Никифорівці), пошкоджено 11 будинків.

Читайте також: ЗСУ за добу відбили понад 100 атак ворога на п'яти напрямках

Війська рф вели обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади. Пошкоджено адмінбудівлю у Сіверську.

Всього за добу росіяни вбили трох жителів Донеччини, поранили ще 14 людей.

Як повідомляв Укрінформ, Авдіївку і Костянтинівку 13 березня росіяни обстріляли зі ствольної артилерії та РСЗВ ”Ураган”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-