Черкаський водоканал отримав п'ять потужних генераторів із Німеччини

Черкаський водоканал отримав п'ять потужних генераторів із Німеччини

Фото
Укрінформ
Черкаський водоканал отримав п'ять сучасних потужних генераторів від німецького міста Білефельд.

Про це повідомило КП "Черкасиводоканал" на своїй сторінці в Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Міська рада Черкас та КП «Черкасиводоканал» висловлюють щиру подяку нашим партнерам з міста Білефельд (Німеччина) за таку важливу підтримку та солідарність з Україною у цей нелегкий для нашої держави час. Так, нещодавно до комунального підприємства були доставлені 5 сучасних потужних генераторів. Ці альтернативні джерела живлення для «Черкасиводоканалу» сьогодні є надзвичайно важливими і потрібними, адже вони допоможуть забезпечити стабільну роботу підприємства і водопостачання міста під час аварійних відключень електроенергії.

Ми щиро вдячні партнерам за таке небайдуже ставлення до проблем підприємства та нашого міста в цілому, в якому на сьогодні проживає 280 тисяч жителів та близько 50 тисяч внутрішньо переміщених осіб", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Червоний Хрест передав Кременчуку генератори для котелень

Співпраця Черкас із містом Білефельдом триває вже не перший місяць. У грудні 2022 року мер міста Анатолій Бондаренко із заступниками провели зустріч у форматі Zoom-конференції із мером німецького міста Білефельд Пітом Клаузеном, де обговорювалося закупівля генераторів для комунальних підприємств Черкас.

Фото: КП "Черкасиводоканал"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-