Вінниця і німецький Мюнстер підписали угоду про партнерство

Вінниця і німецький Мюнстер підписали угоду про партнерство

Фото
Укрінформ
Вінниця і німецьке місто Мюнстер підписали угоду про партнерство.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов, передає Укрінформ.

«Вінниця і Мюнстер - тепер офіційно партнери. Угоду про партнерство солідарності з німецьким містом, яке підтримує нас з часу вторгнення, підписали під час візиту вінницької делегації до Мюнстера», - написав Моргунов.

За його словами, підписання цієї угоди відкриває можливість співпраці не тільки між Вінницею та Мюнстером, а й у розширеному - тристоронньому форматі, за участі польського Любліна, який є містом-побратимом німецького партнера. Згоду на участь у такій співпраці представники польського міста Люблін вже підтвердили.

Моргунов зазначив, що Вінницька міськрада налаштована співпрацювати із Мюнстером не лише в питаннях отримання гуманітарної допомоги. Позаяк вінничан цікавить взаємний обмін інноваційними практиками в енергетиці, освіті та медицині, а німецьких партнерів - досвід антикризового управління в умовах серйозних викликів.

Читайте також: «Як ти, Віннице?»: у місті стартував українсько-німецький благодійний проєкт

Як повідомлялось, місто Мюнстер з початку повномасштабного російського вторгнення активно допомагає Вінницькій міській територіальній громаді. Зокрема, німецькі партнери неодноразово передавали місту генератори, мобільні кухні і продукти.

Фото: morgunovofficial

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-