У Житомирі для промислових підприємства діють графіки відключень

У Житомирі для промислових підприємства діють графіки відключень

Укрінформ
У Житомирі через дефіцит потужності після атаки на об’єкт енергетики російськими безпілотниками великі підприємства переведуть на графіки роботи.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

«До сьогоднішнього дня все в нас було добре. Думаю, що нам знову треба буде переходити на різні графіки роботи для бізнесу. Ми це проходили на початку опалювального сезону, коли був величезний дефіцит електроенергії. Ми збирали промислові підприємства і відпрацьовували з ними наступні схеми: частина промислових підприємств працювали на вихідних, на наступних вихідних – інші підприємства, а також був нічний графік роботи», - зазначив Сухомлин.

Він додав, що залежно від потужності сформують чіткі графіки відключень. Після цього разом із бізнесом відпрацюють механізми переходу на роботу в інший час.

За словами мера, ситуація з енергетикою у місті може нормалізуватися впродовж 2-2,5 тижнів за рахунок постачання електроенергії з інших областей.

Читайте також: У Житомирі до кінця тижня не курсуватиме електротранспорт

Як повідомляв Укрінформ, уночі і вдосвіта 9 березня російські військові завдали масованого ракетного удару по Україні. Під час повітряної тривоги вибухи лунали у Києві, Миколаєві, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Житомирі, Київській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Тернопільській, Львівській областях.

Ворог здійснив 81 пуск ракет різного базування. Сили оборони України із 48 російських крилатих ракет Х-101/Х-555 та "Калібр", випущених 9 березня, знищили 34, також ліквідовали 4 БпЛА Shahed-136/131.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-